Grid

Lab: Bæredygtig emballage

Lab
10. september – 5. november 2024
 
Brug for hjælp til at skabe konkrete og bæredygtighedsfremmende organisationsforandringer?
Hvornår
10. september – 5. november 2024
 - 
Event type
Pris

I labbet tager vi udgangspunkt i jeres virksomheds specifikke udfordringer med bæredygtighed, emballage og udvidet producentansvar.

I vil få et skræddersyet forløb, hvor vi klæder jer på med den nyeste viden og praktiske værktøjer, så I kan udarbejde en konkret handlingsplan for jeres fremtidige håndtering af emballage. Undervejs i forløbet vil I modtage sparring fra nogle af landets førende eksperter på området samt mulighed for at samarbejde med virksomheder i samme eller lignende situation.

Hvad får I ud af at deltage?

  1. Adgang til den nyeste viden om bæredygtighed i forhold til emballage samt lovgivning om udvidet producentansvar på emballage.
  2. Kompetencer, herunder indsigt i digitale værktøjer, til at komme i dybden med jeres virksomheds udfordringer og udarbejde en konkret handlingsplan for jeres fremtidige håndtering af emballage.
  3. Et praktisk og konkret forløb bestående af tre workshop-nedslag og et sideløbende 1:1 sparringsforløb med fokus på jeres virksomheds specifikke udfordringer.
  4. Individuel ekspertrådgivning om jeres virksomheds specifikke emballageudfordringer. I får også mulighed for at blive en del af et inspirerende netværk bestående af virksomheder, der oplever samme eller lignende udfordringer. 

Download mere information om labbet her.

Vil du vide mere?
Send 
Maria Damgaard Jensen
 en mail
Maria Damgaard Jensen
Kommunikationsansvarlig

Flere events

No items found.